Få hjälp av andra på nätet

Inom webbutveckling och sökmotoroptimering finns det ett relativt stort community av människor som både konkurrerar och samarbetar. Många har egna och läsvärda bloggar där de skriver om sina satsningar, lärdomar och tips.

Tre mycket bra källor för att få information och få ställa frågor och få snabba svar är.

Webmaster Network

Webmaster Network, eller WN.se, är Forumet med stort F för webbutvecklare, webmasters med flera. Forumet är livligt, aktivt och håller hög kvalitet på frågor och svar. Här kan du få svar på frågor relaterade till programmering, sökmotoroptimering, affärsverksamhet men också få feedback på dina egna projekt.

Länk: WN.se

SEO-forum.se

SEO-forum är ett forum för de som vill gå in på djupet och diskutera sökmotoroptimering närmare. Det är alltså ett mer nischat forum än WN men mycket bra om man vill lära sig mer, och fråga, om hur man får upp sin sida högt i Googles ranking.

Länk: SEO-forum.se

Digital Point

Digital Point är den mest populära amerikanska / internationella portalen för webbutvecklare och webmasters. Communityt är förstås enormt mycket större, nyheterna hetare etc. Diskussionerna förs förstås på engelska. Digital Point har också en mycket användbar webbplats i allmänhet.

Länk: Digital Point Forum

Google

Bara genom att Googla ett problem så kommer du hitta många, många svar. Gör helst detta innan du frågar något på ett forum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *