Outsourca arbetet och få billig arbetskraft

Ett mycket bra sätt att få fler saker gjorda är att outsourca arbetet och skaffa billig arbetskraft. Detta kan man göra med ett antal olika sajter. I detta exempel beskriver vi hur man göra det med Freelancer.com.

Freelancer.com är en webbsida som etablerar kontakt mellan arbetsgivare och arbetstagare för specifika projekt och de har miljontals användare. Det fungerar som så att du, som arbetsgivare, lägger upp en projektbeskrivning på något du behöver ha gjort, till exempel bygga en WordPress-sida och låter arbetstagare från hela världen (tex från Indien, Thailand och Filippinerna) buda på hur mycket de skulle ta för att göra projektet.

En programmerare från Indien kan till exempel erbjuda sig att göra jobbet för $50 medan någon annan är villig att göra det för $40. Du sätter en tid när budningen ska vara klar och då väljer du den som du tycker verkar vara bäst för jobbet, vilket inte nödvändigtvis behöver vara den billigaste.

Freelancer.com och andra relaterade sidor är ett utmärkt sätt att outsourca svåra eller tidskrävande uppgifter som du inte vill eller klarar av att göra. Det är ofta både ett ekonomiskt och tidsoptimerat sätt att arbeta som verkligen kan rekommenderas då detta frigör din tid till att fokusera på det du är bra på.

Det kostar inget att skriva upp sig på Freelancer.com men det tillkommer en liten avgift per projekt som leder till ett arbete. Du kan prova Freelancer.com här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *